۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۱

دوچرخه‌سواری در مشهد توسعه می‌یابد

دوچرخه‌سواری در مشهد توسعه می‌یابد

مشهد ـ مدیر عامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، تلاش سازمان حمل و نقل و ترافیک بر توسعه پیاده‌مداری و دوچرخه‌سواری در مشهد است.

سید مهدی امامی میبدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تلاش سازمان حمل‌ونقل شهرداری مشهد برای توسعه پياده‌روی و دوچرخه‌سواری اظهار كرد: در سال ۹۵، تاکید و تلاش سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد بر توسعه حمل و نقل پاک و ایمن‌سازی محل رفت‌وآمد عابران پیاده است.

وی افزود: به همین منظور کمیته بررسی بسته اطلاع‌رسانی توسعه دوچرخه سواری و پیاده‌مداری را راه اندازی کردیم و مهم‌ترين هدف ما از راه‌اندازی اين كميته، توسعه حمل و نقل پاک، سالم‌سازی محیط زیست و ایمن‌سازی عابران پیاده است.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد به مشکلات موجود در ایستگاههای دوچرخه اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات موجود، وثیقه ۳۰۰ هزار تومانی بود که شهروندان برای استفاده از دوچرخه ها باید پرداخت می کردند که برای رفع این مشکل، با همکاری پیمانکار وثیقه‌های لازم تهیه شد و شهروندان بدون پرداخت هزینه و فقط با ارائه کپی شناسنامه و امضا سفته‌هایی که توسط پیمانکار تهیه شده است می‌توانند از این مدل حمل و نقل استفاده کنند.

امامی با بيان اینکه هدف از ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه در شهر، صرفا ورزش نبوده است، گفت: با توجه به نوع دوچرخه‌ها که دوچرخه‌های شهری هستند و برای سفرهای کوتاه مدت برنامه‌ریزی شده‌اند، مهم‌ترين كاركرد آنها توسعه حمل‌ونقل پاک است.

وی اظهار کرد: به منظور ترویج و تشویق شهروندان به استفاده از دوچرخه‌های شهری، تسهیلات ویژه‌ای قائل شده‌ایم، مثلا استفاده از دوچرخه‌ها در  ۳۰ دقیقه اول رایگان است و بعد از آن به ازای هر ساعت ۲۰۰ تومان هزینه تعيين شده که با «من کارت» قابل پرداخت است.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: در کشورهای دیگر برای جابه‌جایی مسافر از همه انواع مدل‌های حمل‌ونقل استفاده می‌شود که استفاده از دوچرخه یکی از این مدل‌ها محسوب می‌شود.

امامی با اشاره به ۱۵۰ ایستگاه دوچرخه و سه هزار دوچرخه موجود در این ایستگاه‌ها گفت: در صدد هستیم تا با مصوبه‌ شورای، برای هدایای کارمندان دولت از دوچرخه‌های شهری استفاده شود و بحث جوایز مجموعه‌ها و سازمان‌های شهری را بر روی اهدای دوچرخه متمرکز کنیم.

وی با بیان اینکه آلودگی زیست‌محیطی کلان شهرها از حالت هشدار خارج شده و به بحران تبدیل شده است، گفت: متاسفانه در كشور ما قانون مدونی برای عدم استفاده از خودروی شخصی نداریم و همه افراد می‌توانند هر ساعتی از شبانه روز، در هر مسیری و با هر تعداد سرنشين تردد کنند که خود مانعی در راه توسعه حمل‌ونقل عمومی و پاک است.

کد خبر 3696859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha